Total Security

t-security-logo

Persoonsbeveiliging

Elke opdracht wordt begonnen met een persoonlijk gesprek zodat een risicoanalyse gemaakt kan worden. Aan de hand van deze risicoanalyse wordt in samenspraak met de opdrachtgever bepaald hoe deze persoonsbeveiliging zal worden uitgevoerd.

Persoonlijke analyse

Personal security

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor personen dan wel hun eigendommen direct bescherming nodig hebben. Helaas worden zakenlieden, politici, prominenten en artiesten steeds vaker het slachtoffer van geweld, bedreigingen en afpersing.

In alle gevallen is het uitgangspunt dat ongewenste situaties in een vroeg stadium worden onderkend en derhalve kunnen worden voorkomen.

Elke opdracht wordt begonnen met een persoonlijk gesprek zodat een risico analyse gemaakt kan worden. Aan de hand van deze risico analyse wordt in samenspraak met de opdrachtgever bepaald hoe deze persoonsbeveiliging zal worden uitgevoerd.

De persoonsbeveiliging kan door ons desgewenst opvallend of onopvallend worden uitgevoerd, dit uiteraard indien uw veiligheid hierdoor niet nadelig beïnvloed wordt.

two-bodyguards-waiting-for-businessman-standing-at-reception-counter.jpg
rear view of bodyguard in suit and sunglasses

Total Security bezit de kennis en de ervaring om personen en hun bezittingen te beschermen tegen allerlei risico’s Total Security werkt dan ook alleen met ervaren personeel welke afkomstig zijn van de politie of andere overheidsdiensten. Al ons personeel is in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s aangevuld met gerichte trainingen.

Total Security beschikt over een wagenpark welke van alle moderne comfort is voorzien, maar indien de opdrachtgever dit wenst en de veiligheid hierdoor niet in het geding komt kan de opdrachtgever ook gebruik blijven maken van zijn eigen voertuig.

Total Security beschikt tevens over getrainde VIP chauffeurs die buiten de normale rijvaardigheid ook over de persoonsbeveiliging vaardigheden beschikken.

In alle gevallen staat discretie bij Total Security hoog in het vaandel.