Total Security

t-security-logo

Objectbeveiliging

Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden.

Continu alert op veiligheidsaspecten

Totale beveiliging locatie

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers en receptiediensten, opening en sluit ronden en visitaties. Total Security zorgt er voor dat alle taken een sluitend geheel vormen. Dit resulteert in een totale beveiliging van de betreffende locatie.

Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden. Daarnaast zijn onze objectbeveiligers ook gastheer/vrouw namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw bezoekers. Afhankelijk van de eisen van het object en de opdrachtgever waar onze beveiligers worden ingezet houden de objectbeveiligers van Total Security zich bezig met de volgende kerntaken.

De objectbeveiliger van Total Security is altijd geüniformeerd, daarnaast zijn onze objectbeveiligers minimaal in het bezit van het basisdiploma beveiliging aangevuld met BHV.

Per object wordt er bekeken of er voor de beveiligers nog aanvullende cursussen nodig zijn. Denk hierbij aan zorginstellingen, psychiatrische inrichtingen, petrochemie enz.